Norsk top

OM OSS

CleanVision.no er en profesjonell nettbutikk som eies og drives av Clean Vision AS – Org nr 913 491 734

Clean Vision AS er leverandør av profesjonelle mikrofiberprodukter samt hygiene- og rengjøringsartikler direkte fra utvalgte og gjennomtestede produsenter fra hele verden.

På CleanVision.no gjør vi det vi er best til, nemlig volum salg av mikrofiber og utvalgte tilleggsprodukter, direkte fra våre produsenter. Derfor har vi de beste priser på utvalgte kvalitetsprodukter i Norge i dag.

For å holde prisene nede på CleanVision.no, til fordel for alle våre kunder, selger vi helst kun hele kartonger, men samples og pakker er også mulige å få kjøpt i nettbutikken. Du beholder også kartongprisen din ved miks av 8 pakker forskjellige kluter eller 10 pakker forskjellige mopper – Ta kontakt for informasjon og bestilling!

Vi leverer mikrofiber og renholdsprodukter i høy kvalitet til konkurransedyktige priser og fritt levert i hele Norge ved kjøp over 5000 kr eks mva. (unntatt Svalbard).

Vi har produsert kvalitets mikrofiberprodukter og tilbehør i over 15 år, og leverer til bedrifter i hele Europa innen Renhold, Auto og Industri.

Vi er en miljøbevisst leverandør og leverer kun miljøgodkjendte rengjøringsmidler med EU Label, eller Svanemerke.

Produktområdene omfatter bl.a. mikrofiberkluter og mopper fra våre gjennomtestede fabrikker i Kina og Pakistan, samt miljøgodkjent rengjøringskjemi fra Danmark. Vi er alltid helt i front når det gjelder kvalitet og utvikling av vårt produktsortiment i samarbeid med våre kunder.

Vi leverer fra dag til dag med Kjell Hansen Shipping, Tollpost og Bring/Posten i Norge. Vi er en moderne rengjøringsgrossist med egen produksjon. Vårt hoved-og hentelager ligger i Sandvika ved Sandvika Storsenter rett uten for Oslo.

Kvantumsrabatt og gratis logo på etikett tilbyr vi nu alle våre kunder ved kjøp fra 1000 stk mopper (10 kartonger), og 3000 stk mikrofiberkluter (15 kartonger).

Det er også mulig å få designet egen branding/innpakning for de som skal selge produktene videre. Ring for informasjon og et godt tilbud!

Hvis det er noe du lurer på så ta gjerne kontakt på 46 05 79 13 eller post@cleanvision.no så kontakter vi deg snarest!

© 2018 CleanVision / Webmaster

0

Your Cart